Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 20 Ağustos 2020, Perşembe 08:57 tarihinde eklendi. 783 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor taraftarından destek çağrısı

Önümüzdeki sezon BAL liginde mücadelesini sürdürecek olan Lüleburgazspor’un taraftar grupları, kulübün yönetim kurulu seçimi, teknik direktör ve futbolcu transferi ile teknik kadro kurmak konusunda gecikmesinden endişe duyuyor.
Lüleburgazspor taraftarından destek çağrısı  

 Lüleburgazspor taraftarları, bir açıklama yaparak şehri yönetenleri ve ileri gelenlerine destek çağrısı yaptı.

Lüleburgazspor taraftarları “Sizce de artık sessizliği bozmanın zamanı gelmedi mi?” diye sorarak şu açıklamayı yaptı.

“Geçtiğimiz sezonun ardından şehrimizin markası LÜLEBURGAZSPOR’ UMUZUN Bölgesel Amatör Lig’de kalması kesinleşmiştir. Fakat TFF’ nin açıkladığı günden bu yana birçok Bölgesel Lig takımı yönetim seçimi, hoca transferi ve hatta kadro kurmaya başlamışken şehrimizdeki sessizlik artık biz LÜLEBURGAZSPOR taraftarını üzmekle birlikte korkutmaktadır.

Artık gerek taraftar olarak sesimizi duyurmaya çalışmaya başlayarak bu şehrin en büyük markası olan LÜLEBURGAZSPOR’UMUZA artık STK'lar, Belediye ve Belediye Başkanımız Murat GERENLİ' yi, Sayın Kaymakamımız Salih YÜCE' yi şehrimizdeki esnaf ve iş adamlarını şehrimizin takımına sahip çıkmaları gerektiğini belirtmek isteriz.

Bu sezon özellikle Trakya Bölgesi’nden karşılaşacağımız rakiplerimiz diğer sezonlara oranla daha kolay ve tecrübesiz rakipler. Bu yüzdendir ki bu sene 3.Lig’e çıkmak diğer senelere göre çok daha olasıdır. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi son dakika bir yönetim, son dakika bir kadro kurmak bu sezonun da boşa gitmesine neden olacaktır. Vakit kaybetmeden herkesin elini taşın altına koyup destek olmasının hem şehrimiz hem de LÜLEBURGAZSPOR’UMUZ için önemli olduğunu yetkili merci ve makamlar olmak üzere tüm spor kamuoyuna bildiririz.”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek