Koray Başkan’ın acı günü
Trakya'da
Milletvekili Fahri Özkan’dan basın açıklaması
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne PERİFERİK VASKÜLER GİRİŞİM ALANI yapıldı
Bu haber 22 Ağustos 2020, Cumartesi 08:42 tarihinde eklendi. 628 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İl Başkanı Alaaddin Güncer’den Babaeski basınına ziyaret

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, Kırklareli’de ki yerel gazetelerin ardından Babaeski’de ki yerel gazeteleri de ziyaret etti.
İl Başkanı Alaaddin Güncer’den Babaeski basınına ziyaret  

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, geçtiğimiz günlerde Kırklareli’nde faaliyet gösteren yerel gazeteleri ziyaret etmişti. Başkan Güncer, önceki gün Babaeski’de faaliyet gösteren yerel gazeteleri de ziyaret etti.

İl Başkanı Alaaddin Güncer’e ziyaretinde Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı,  Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu ve İl Başkan Yardımcısı Deniz Kılıç ta eşlik etti.

CHP Kırklareli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “İl Başkanımız Alaaddin Güncer, Babaeski İlçe Başkanımız Erol Mutlu, Babaeski Belediye Başkanımız Abdullah Hacı ve il başkan yardımcımızla birlikte Babaeski ilçemizde yayın yapan Zortul Medya Grubu, Görünüm Gazetesi Babaeski Şubesi ve Trakya Gelişim Gazetesi olarak yayın yapan Hicran Medya'ya ziyarette bulundu. Misafiperverliklerinden dolayı yerel basın temsilcilerimize teşekkür ederiz.” denildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek