Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Ağustos 2020, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 877 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Merhaba Güzel Vatanım” ekibi Lüleburgaz’a geliyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin 25 Ağustos Salı günü LYFA’da düzenleyeceği açık hava sineması etkinliğinde gösterime sunacağı “ Merhaba Güzel Vatanım” filminin ekibi Lüleburgaz’a geliyor.
“Merhaba Güzel Vatanım” ekibi Lüleburgaz’a geliyor  

 

 Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen “Beyaz Perde Yıldızlar Altında” etkinlikleri kapsamında

 

gerçekleşecek filmin gösterimine filmin ekibi de dahil olacak. Yönetmen ve oyuncular filmi vatandaşlarla birlikte izleyecek. Gösterim öncesi filmin yönetmeni Cengiz Özkarabekir konuşma yapacak.

 Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde saat 21.00’de düzenlenecek olan etkinlik öncesi film ekibi seyircilerle selamlaşacak.

 Vatandaşla izleyecekler

 Lüleburgaz Belediyesi’nin davetlisi olarak Lüleburgaz’a gelecek olan teknik ekip ve oyuncular, filmi LYFA’da vatandaşlarla birlikte izleyecek. Açık havada sinema keyfini vatandaşla birlikte yaşayacak olan oyuncular daha sonra İstanbul’a geri dönecek. Filmi izleyecek ekip arasında tanıdık isim de var. Filmin Lüleburgazlı prodüktörü Evren Ertem de ekip arasında yer alacak.

 25 Ağustos Salı günü LYFA’da düzenlenecek olan geceye filmin yönetmeni Cengiz Özkarabekir, prodüktörü Evren Ertem, görüntü yönetmeni Faik Çayır, oyuncular Umut Beşkırma, Kutay Şahin, Ayhan Bozkurt, Ali Biner ve Serkan Altıntaş katılacak.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek