TRAKYA, “TOPRAĞIMA DOKUNMA PLATFORMU” TBMM’DE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
 TMMOB 70 Yaşında
Muhtarlardan Vali Turan’a ziyaret
KESK’TEN LÜLEBURGAZ ZİYARETİ
Bu haber 28 Ağustos 2020, Cuma 17:13 tarihinde eklendi. 814 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

32 milyon TL Muratlı’ya çıktı

25 Ağustos tarihli çekilişinde büyük ikramiyeyi devreden Süper Loto, 27 Ağustos Perşembe akşamı yapılan çekilişinde bir talihliye 32 milyon 364 bin 752 TL büyük ikramiye çıktı. Yapılan açıklamada büyük ikramiyenin Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine çıktığı belirtildi.
32 milyon TL Muratlı’ya çıktı  

Süper Loto’nun tamamen özelleşmesiyle büyük ikramiye tutarlarında artış yaşanması oyunun heyecanını daha da artırdı. Şans oyunu severlerin büyük ilgi gösterdiği oyunda geçtiğimiz günlerde yapılan çekilişte büyük ikramiye devretmişti. 27 Ağustos tarihli çekilişte 60 numara içinden çekilen 6 numara Tekirdağ’ın Muratlı ilçesine çıktı.

Süper Loto’nun 12.çekilişinin şanslı numaraları 6-10-31-43-52-59 olarak belirlendi.

Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada: “Sisal Şans ailesi olarak ilk büyük ikramiyemizi Süper Loto ile vermenin mutluluğunu yaşarken, Tekirdağ Muratlı’ya isabet eden büyük ikramiyeyi kazanan talihlimizi de tebrik ediyoruz. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz. Bir sonraki çekilişin şanslı kişisi siz de olabilirsiniz. Bizimle oynamaya devam edin.” ifadelerine yer verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek