Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Ağustos 2020, Cumartesi 11:38 tarihinde eklendi. 1021 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ali Koca’dan gazetemize veda ziyareti

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Kırklareli İl Emniyet Müdür Yardımcılığı’na görevlendirilmesi nedeniyle gazetemize ziyarette bulundu.
Ali Koca’dan gazetemize veda ziyareti  

Lüleburgaz’da altı  buçuk yıldır İlçe Emniyet Müdürü olarak görevini başarıyla sürdüren Ali Koca, İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Emniyet Müdürü Ali Koca, 28 Ağustos 2020 Cuma günü gazetemizi ziyaret ederek Hürfikir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’la görüştü.

Görüşmede Murat Mahir Altan, Ali Koca’ya hayırlı olsun dileklerini iletirken yeni görevinde de başarılı hizmetlerini sürdüreceğinden emin olduğunu dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca; Lüleburgaz halkının emniyet teşkilatına olan yakınlığına değinerek “Lüleburgaz halkı her zaman teşkilatımızın yanında oldu. Bu şehre hizmet etmekten dolayı şahsım adına çok mutlu oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ali Koca’nın görevini süresince Lüleburgaz halkı, emniyet ekiplerinin görevini başarıyla yerine getirmesi dolaysıyla hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek