TRAKYA, “TOPRAĞIMA DOKUNMA PLATFORMU” TBMM’DE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
 TMMOB 70 Yaşında
Muhtarlardan Vali Turan’a ziyaret
KESK’TEN LÜLEBURGAZ ZİYARETİ
Bu haber 04 Eylül 2020, Cuma 08:24 tarihinde eklendi. 774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatandaş zift mağduru

Lüleburgaz Belediyesi ekiplerinin Durak Mahallesi’nde asfalt çalışmasını yarıda bırakması vatandaşın mağduriyetine sebep oldu.
Vatandaş zift mağduru  

Lüleburgaz Belediyesi’ne bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde Durak Mahallesi’nde asfalt atma çalışması gerçekleştirdi. Sokak araları da dahil olmak üzere yollara zift atıldı. Ancak çalışmanın yarıda bırakılması ve ziftin üzerine dökülecek çakılların bir sonraki gün dökülmesi vatandaşı mağdur etti.

Durak Mahallesi sakinleri, yollara çakıl döküleceğinin söylenmesi nedeniyle evlerine giremezken yoldan geçen araçların neredeyse tamamı zift içinde kaldı. Durak Mahallesi’nde bu şartlarda yaşamanın çok zor olduğunu belirten mahalle sakinleri Belediyeden durumu çözüme kavuşturmalarını talep etti.

Buğra KAYA

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek