TRAKYA, “TOPRAĞIMA DOKUNMA PLATFORMU” TBMM’DE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
 TMMOB 70 Yaşında
Muhtarlardan Vali Turan’a ziyaret
KESK’TEN LÜLEBURGAZ ZİYARETİ
Bu haber 05 Eylül 2020, Cumartesi 09:10 tarihinde eklendi. 1018 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Balık sezonu Lüleburgaz’da da açıldı

1 Eylül 2020 tarihinde başlayan balı sezonunda Tekirdağ ve Enez’de bulunan balıkçılar tezgahları doldursa da Lüleburgaz’da bulunan balıkçıların tezgahları boş kalmıştı.
Balık sezonu Lüleburgaz’da da açıldı  

Özellikle hamsi ilk 2 gün görünmemiş. Önceki günden itibaren  hamsi de fiyatı biraz yüksek olmasında rağmen tezgahta yerini oldu.

Lüleburgaz’ın en eski balıkçılarından İğneada balıkçısı sahibi Murat Önal gazetemize yaptığı açıklamada; “Palamut, Mırlan, Hamsi, istavrit ve Ada Palamudu tezgahta yerini aldı. Hamsinin kilosu 40 TL,  İstavrit kilosu 35 TL,  Mırlan kilosu 50 TL, Ada Palamudu tane 10 TL  Palamut 12 TL ‘de satılıyor. Havalar soğuduktan sonra hamsi ve istavrit fiyatlarının biraz daha düşmesini bekliyoruz” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek