Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Eylül 2020, Pazartesi 09:49 tarihinde eklendi. 797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ensar Vakfı Mütevelli Heyetinden Lüleburgaz çıkarması

Ensar Vakfı’nın 18 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen 41.Olağan Genel Kurulu’nda Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanlığına seçilen Şener Ağaç, 3 Eylül 2020 tarihinde Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesini ziyaret etti.
Ensar Vakfı Mütevelli Heyetinden Lüleburgaz çıkarması  

Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi tarafından Bab-ı Sohbet Kitap Kahve’de kahvaltı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltıya Ensar Vakfı Genel Merkez Mütevelli Heyet Başkanı Şener Ağaç, Şubelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turan Koç, Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyüp Sabri Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.

Ensar Vakfı Genel Merkez Mütevelli Heyet Başkanı Şener Ağaç, Şubelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turan Koç ve Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyüp Sabri Erdem’le beraber Lüleburgaz’da ziyaretlerde bulundu.

Mütevelli Heyeti Başkanı Şener Ağaç, Turan Koç ve Şube Başkanı Eyyüp Sabri Erdem ile beraber Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’yi makamında ziyaret etti.

Kaymakam Yüce’yle derneğin geçmiş dönemlerde yaptığı faaliyetlerinden Lüleburgaz’da yapılacak etkinlikler ve Kitap Kahve’nin kültürel yapısı üzerinden konuşuldu.

Kaymakam Yüce’nin ardından 2. ziyaret İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gerçekleştirildi.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’i makamında ziyaret eden Şener Ağaç, vakfın eğitim yönünde yaptığı çalışmalardan ve eğitime katkılarından bahsetti.

Şener Ağaç ve beraberindekilerin Lüleburgaz’da ki 3.ziyareti ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alpaslan Akçakavak’a oldu.

Mütevelli Heyeti Başkanı Ağaç, Şubelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turan Koç ve Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyüp Sabri Erdem son olarak AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin’i ziyaret etti.

Ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Şahin, partilerinin iktidarda olsa da bu iktidarı yerele de taşımak istediklerini ve Lüleburgaz’ı AK Belediyecilikle tanıştırmak istediklerini ifade etti.

Şahin, ziyaretleri için Ensar Vakfı Genel Merkez Mütevelli Heyet Başkanı Şener Ağaç, Şubelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turan Koç ve Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyüp Sabri Erdem’e teşekkür etti.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek