TRAKYA, “TOPRAĞIMA DOKUNMA PLATFORMU” TBMM’DE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
 TMMOB 70 Yaşında
Muhtarlardan Vali Turan’a ziyaret
KESK’TEN LÜLEBURGAZ ZİYARETİ
Bu haber 09 Eylül 2020, Çarşamba 08:14 tarihinde eklendi. 745 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ata Caddesi’nde sona gelindi

Lüleburgaz Belediyesi’nin, yağışlı havalarda sorun yaşanan Ata Caddesi’nde başlattığı altyapı çalışmalarında sona gelindi.
Ata Caddesi’nde sona gelindi  

 Yaklaşık 2 hafta süren çalışmalar sonunda Ata Caddesi ve su birikintisinin yoğun oluştuğu bağlantı noktalarına toplam 265 metre uzunluğunda 400 milimetre çapında yağmur suyu hattı döşendi. Önümüzdeki günlerde ise yine su birikintisinin yoğun olduğu Ata Caddesi ile Feyzullah Çarıkçı Caddesi kesişim noktasına da yağmur suyu mazgalı yapılacak.

 Lüleburgaz’ın dört bir yanında altyapı çalışması başlatan Lüleburgaz Belediyesi, yağışlı havalarda sürücü ve yayaların büyük sorun yaşadığı Ata Caddesi’ndeki çalışmalarda sona geldi. Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 175 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşendi. 

BARBAROS SOKAK’A 135 METRELİK HAT

Caddedeki sorunlu bölgelerin ilk olarak tespitini gerçekleştiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Ata Caddesi’nin Barbaros Sokak, Yüksel Sokak ve Feyzullah Çarıkçı Caddesi kesişiminde çalışma başlattı. Bu kapsamda ilk olarak  ekipler Yüksel Sokak’ta 90 metrelik yağmur suyu hattı döşedi. Ardından çalışmalarını caddenin Barbaros sokak ile birleştiği noktaya yoğunlaştıran ekipler, burada da 135 metre uzunluğunda 400 milimetre çapında yağmur suyu hattı döşedi. Bununla da sınırlı kalmayan belediye ekipleri cadde üzerinde suların yoğun olarak biriktiği 40 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşedi.

SIRA MAZGALLARDA

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte su birikintisi sorununun önüne büyük oranda geçileceği tahmin edilirken, sıra yağmur suyu mazgallarına geldi. Bu kapsamda Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde Ata Caddesi ile Feyzullah Çarıkçı Caddesi’nin kesiştiği noktaya yağmur suyu mazgalı yapımına başlayacak.

Haber: Ertan BAYER

Fotoğraf ve Bilgi: Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek