Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 15 Ocak 2013, Salı 09:37 tarihinde eklendi. 1567 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP köy ve beldelere çıkıyor

Cunhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İl Örgütü, yaklaşan yerel seçimler öncesinde köy ve belde ziyaretleri yapacak.
CHP köy ve beldelere çıkıyor
CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Baldırlı yaptığı açıklamada “CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak 15 Ocak Salı (bu akşam) Ahmetbey, Evrensekiz, 16 Ocak Çarşamba günü Umurca, Sakızköy, Emirali, 17 Ocak Perşembe Büyükkarıştıran, Küçükkarıştıran, Akçaköy, 18 Ocak  Cuma günü Kırıkköy, Ayvalı, Sarıcaali, Hamitabat, Çeşmekolu, 21 Ocak Pazartesi günü Tatarköy, Ceylanköy, Celaliye, Yenitaşlı, Eskitaşlı, 22 Ocak Salı Turgutbey, Ertuğrulköy ve Karağaç Köyü, 24 Ocak Perşembe günü Düğüncübaşı, Oklalı, Müsellim ve Ovacık, 25 Ocak  Cuma günü Alacaoğlu, Çengelli, Kayabeyli, Karamusul, Seyitler, Çiftlikköy’ü ziyaret edeceğiz. Ziyaretlerimiz 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Ziyaretlerimiz için CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan saat 18.30’da araç kaldırılacak. 23 Ocak Çarşamba akşamı gezi düzenleyemeyeceğiz. ADD Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Demokrasi Haftası gecesine katılacağız” dedi. Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek