Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Ekim 2020, Cuma 09:03 tarihinde eklendi. 1573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nil Aktaş, milli takım yolunda

Lüleburgazlı 13 yaşındaki güreş sporcusu Nil Aktaş, milli takım seçmelerine davet edildi.
Nil Aktaş, milli takım yolunda  

Lüleburgaz Emrullah Efendi Ortaokulu öğrencisi ve Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübü’nün güreş dalında gelecek vadeden sporcusu 13 yaşındaki Nil Aktaş, milli takımın 29 Eylül- 12 Ekim 2020 tarihlerinde İzmir/Şakran'da yapılacak olan milli takım hazırlık kampına davet edildi.

4 senedir Güreş sporuyla uğraşan Nil Aktaş, çalışmalarını 1 Haziran’dan beri Antrenörü Ali Osman Kara’yla beraber günde çift idman olacak şekilde Gençlik Parkı ve 8 Kasım Parkı’nda yaptı.

Nil Aktaş, geçen sene de Türkiye şampiyonu olmuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nil Aktaş’ın Antrenörü Ali Osman Kara, Lüleburgaz’ın güreş dalında birçok sporcu yetiştirdiğini belirterek “ Nil, milli takım kampına katıldı. Gelecek vadeden, disiplini ve istikrarlı bir sporcumuz. Lüleburgaz, güreşte başarılı sporcular yetiştiriyor. 2 dünya birinciliği, 1 dünya ikinciliği, 1 dünya üçüncülüğü ve Avrupa kupalarından 11 madalya elde edildi. Bizlerden desteğini esirgemeyen Lüleburgaz Kaymakamlığına, Gençlik Spor Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek