Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 05 Ekim 2020, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 1357 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Başkanı ve yönetimi istifa etti

Lüleburgazspor Başkanı Kenan Var, yönetim kurulu üyeleriyle beraber kulüp yönetiminden tamamen istifa ettiğini duyurdu.
Lüleburgazspor Başkanı ve yönetimi istifa etti  

Daha önce Lüleburgazspor Başkanlığı görevinden  istifa ettiğini açıklayan Kenan Var, kulübün kongre sürecine gidememesi nedeniyle görevini bir süre daha sürdürmüştü. Yer bulunamaması sebebiyle kongre için Lüleburgazspor’a yer de gösteren Başkan Kenan Var, istifa etmek için kongrenin yapılmasını beklemişti.Başkan Kenan Var ve Lüleburgazspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, son aldıkları kararla istifa ederek yönetimi bıraktı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Lüleburgazspor, geçtiğimiz sezon yenilenen yönetimi ile birlikte yapılanma sürecine girmiş, Kenan Var kulübün başkanı seçilmişti. Kulübe birçok yeni oyuncu getirilmiş ve ciddi yatırım yapılmıştı. Kulüp, kısa süre içinde 3 teknik direktor değiştirmişti ve takım istenilen performansı ortaya koyamamıştı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek