Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 07 Ekim 2020, Çarşamba 08:54 tarihinde eklendi. 1614 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DansTrakya’dan anlamlı projeye destek

Lüleburgaz’da organizasyon faaliyetlerinde bulunan Filika Medya ve Organizasyon, “Biz de sizin gibiyiz” isimli filmi gösterime hazırlıyor.
DansTrakya’dan anlamlı projeye destek  

 

Dilek Çakır’ın yönetmenliğini yaptığı farkındalık filmine Lüleburgaz’dan destek yağıyor.

Trakya Film Akademisi bünyesinde bulunan çocuk oyuncular bu kapsamda Yazgülü Tunar Tokmak’tan oyunculuk eğitimi alıyor.  DansTrakya Dans Okulu da oyunculuk dersi alacak çocuklara ve Eğitmenleri Yazgülü Tunar Tokmak’a kapılarını açtı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akademinin Proje Koordinatörü Dilek Çakır “Dans Trakya okulu “Biz de sizin gibiyiz” farkındalık filmine destek oldu. Yazgülü Tunar Tokmak öğretmeninden çocuk oyuncularımız oyunculuk eğitimi alıyorlar. Çocuklarımızı oyunculuk eğitimi için çalıştırabileceğimiz bir yere ihtiyacımız vardı. Dans Trakya dans okuluna gittik, Arzu Hanım’la paylaştık ve hemen bize kapılarını açtı ve Yazgülü hocamız da gönüllü olarak çocuklarımıza oyunculuk dersi vermeye başladı. Bu yüzden hem Dans Trakya okuluna hem de Yazgülü öğretmenimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizler sosyal sorumluk adına farkındalık adına bu işe gönlümüzü koyduk ve gönlünü koyanların destekleriyle bu tür projeler üretilecek. Bu sebeple projemize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Buğra KAYA

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek