Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Ekim 2020, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 1123 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lezzet Lüleburgaz’da “Doğdu”

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde zengin ürün çeşitliliğiyle hizmet veren Doğuş, ülke genelindeki 22.şubesini Lüleburgaz’da hizmete açtı.
Lezzet Lüleburgaz’da “Doğdu”  

Doğuş “Lezzetin Doğuşu” sloganıyla hizmet veren firmanın 22.mağazası Sedat Arıman, Nurullah Polat, tarafından ilçemize kazandırıldı. Lüleburgaz Yeni Mahalle Fatih Caddesi 45/B adresinde bulunan mağazanın açılışı, geçtiğimiz Pazartesi günü AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin, Sedat Arıman, Nurullah Polat, AK PArti İlçe Teşkilatının katılımıyla gerçekleşti.

Doğuş Kuruyemiş, zengin kuruyemiş çeşitleri, şekerleme ürünleri, lokum ve draje çeşitleri, baharatlar, tahin-pekmez, bitkisel yağlar, biribirinden sağlıklı ve doğal sirke çeşitleri, kuru meyve ve kuru gıdalar, çay çeşitleri gibi zengin içeriğiyle yaklaşık 120 metre kare alanda Lüleburgazlılara hizmet veriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mağaza Müdürü Faruk Topçu “ Uygun fiyat, kaliteli ürünlerimizle 40 yıllık deneyimin verdiği hizmet anlayışıyla hizmet vermeye başladık. Lüleburgaz halkına hayırlı olsun” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek