Lüleburgaz'da Yeni Bir Tat: Zooffee Coffee Açılıyor!
Lüleburgaz Ziraat Odası’ndan uyarı
Yangın Lüleburgaz’ı korkuttu
Kırklareli Valisi Turan, şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret etti
Bu haber 29 Ekim 2020, Perşembe 09:05 tarihinde eklendi. 574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Siyasi partiler çelenk sundu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz İlçe Örgütü ve İYİ Parti İlçe Teşkilatı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması dolayısıyla Tören Alanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Siyasi partiler çelenk sundu  

28 Ekim Çarşamba günü saat 14.30’da gerçekleştirilen törene CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, CHP Kırklareli il Başkanı Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, CHP Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolu Başkanlığı, CHP ve İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

CHP ve İYİ Parti ilçe yöneticilerinin Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’mızın katılımcılar tarafından seslendirilmesiyle program sona erdi.  Topluluk, programın ardından Atatürk Anıtına karanfil bıraktı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek