TRAKYA, “TOPRAĞIMA DOKUNMA PLATFORMU” TBMM’DE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
 TMMOB 70 Yaşında
Muhtarlardan Vali Turan’a ziyaret
KESK’TEN LÜLEBURGAZ ZİYARETİ
Bu haber 11 Kasım 2020, Çarşamba 15:40 tarihinde eklendi. 755 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz dört koldan denetleniyor

Lüleburgaz’da belediye ekipleri, emniyet ekipleri ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından seçilen çok sayıda görevli kent genelinde dört koldan koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Kent genelinde yapılan kontrollerde alışveriş merkezleri, mağazalar, giyim dükkanları ve benzeri çok sayıda işletme sıkı denetimden geçti.
Lüleburgaz dört koldan denetleniyor  

Lüleburgaz’da son zamanlarda hızla artan koronavirüs vakalarıyla birlikte işyerlerine yönelik denetimler de yoğunlaştı. Kongre Meydanı’nda toplanan denetim ekipleri, buradan kent geneline yayıldı. İkişerli gruplar halinde işletmeleri gezen ekipler, kurallara uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Maske, Mesafe, Hijyen

İşletmelerin genel itibariyle maske ve hijyen kurallarına uyduğu görülürken, bazı işletmelerde sosyal mesafe çizgileriyle kasalarda olması gereken engellerin yetersiz kaldığı gözlemlendi. Yetkililer işletmeleri maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarırken yapılan denetimlerin her geçen gün artarak devam edeceği mesajı verdi.

O işletmelere HES Kodu zorunluluğu

Öte yandan denetim ekipleri 4 kişiden fazla işçi çalıştıran işletme sahiplerine de, çalışanlarına her gün HES koduyla işe girişlerini sağlamaları yönünde uyarılarda bulundu.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek