Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 13 Kasım 2020, Cuma 16:15 tarihinde eklendi. 1014 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

VATAN PARTİSİ: KARABAĞ ZAFERİ ABD’NİN YENİLGİSİDİR

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Şaban Kızıltan yaptığı yazılı açıklamada; Azerbaycan’ın Karabağ zaferinin, Ermenistan işgalini sona erdirmesinin yanında, bölgemizde emperyalizmin planlarını bozmak açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.
VATAN PARTİSİ: KARABAĞ ZAFERİ ABD’NİN YENİLGİSİDİR  

Kızıltan açıklamasının devamında ; Türkiye’yi sıkıştırmak için Ermenistan’ı savaşa iten ABD’nin Kafkasya’da ayağını basacak bir alanın kalmadığını  belirterek , “Bir süre sonra da Paşinyan devrilecek, Türkiye ve Rusya ile dost hükümet gelecek. Böylece ABD bir kez daha kaybedecek. ABD süngüsü düşmüş, tek dişi kalmış canavardır.” dedi.

Başkan Kızıltan açıklamasını şöyle sürdürdü ; “Başta Cumhurbaşkanı İlham Aliyev olmak üzere muzaffer Azerbaycan Ordusunu ve Azerbaycan halkını kutluyoruz. Türkiye olarak Karabağ zaferinin büyük sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Vatan Partisi ilk günden beri, Karabağ işgaline son vermenin, Türkiye için İzmir’in kurtarılmasından farksızdır. İşgali bitirmek için sonuna kadar gidilmesi gerektiğini vurguladık . Öyle de oldu ve tarihi bir zafer kazanıldı. Karabağ zaferini, KKTC’de kısa süre önce Akıncı’nın seçim yenilgisiyle birlikte değerlendirmek gerekir. KKTC’ de tuş edilen ABD’nin Karabağ’da da sırtı yere yapıştırıldı. Emperyalistlerin 1919’da Yunan ordularını İzmir’e çıkartması gibi. Nedeni Doğu Akdeniz’de Mavi Vatan için mücadele veren Türkiye’yi arkadan sıkıştırmak. Kafkasya’da bir cephe daha açmak ve iki cephede birden Türkiye’yi tehdit etmek. Savaşı onlar başlattı ve sonuçta Ermenistan’ın hezimetiyle onlar perişan oldu. “ dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek