TRAKYA, “TOPRAĞIMA DOKUNMA PLATFORMU” TBMM’DE BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
 TMMOB 70 Yaşında
Muhtarlardan Vali Turan’a ziyaret
KESK’TEN LÜLEBURGAZ ZİYARETİ
Bu haber 16 Kasım 2020, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 662 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sağanak yağışlar geliyor

Son günlerde hafif yağışlı havanın etkisindeki Lüleburgaz’da yeni haftada sağanak yağışlar bekleniyor.
Sağanak yağışlar geliyor  

 hava az bulutlu olacak. Termometrelerin en yüksek 15 dereceyi göstereceği tahmin edilen ilçemizde geceleri ise hava serinleyecek.

Bulutlu havanın etkisindeki Lüleburgaz’da son günlerde gece saatlerinde havanın soğuması nedeniyle sabaha karşı hafif yağışlar yaşanıyor. Hava sıcaklıklarının 16 derece olarak seyrettiği ilçemizde yeni hafta da hava soğuyacak. Sağanak yağışlarında etkili olacağı Lüleburgaz’da hava sıcaklıkları geceleri 2 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürülüğü’nden alınan verilere göre bugün en yüksek sıcaklık 12, en düşük sıcaklık 2 derece olacak. Yarın az bulutlu havanın etkili olması ve sıcaklıkların 13-3 derece olması beklenirken Çarşamba ve Perşembe günü ise sağanak yağışlar etkili olacak. Çarşamba günü en yüksek 15, en düşük 7, Perşembe günü 12-9 derece olması bekleniyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek