Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 18 Kasım 2020, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1029 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 500 kişi ile denetim

Lüleburgaz Kaymakamlığı, Kırklareli Merkez’den gelen ekiple birlikte toplan 500 kişi ile denetim yaptı.
Lüleburgaz’da 500 kişi ile denetim  

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’nin de katıldığı denetimlerde koronavirüs tedbirlerine uymayanlara yasal işlem yapılırken uyanlarda da bizzat Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce tarafından teşekkür edildi.

Kaymakam Salih Yüce,  Yeni Sanayi Sitesi ve Zeyteks’te yaptığı denetimlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çekerek bunların mutlaka uygulanması gerektiğini söyledi.

Lüleburgaz Yeni Sanayi Sitesi’nden sosyal mesafe kuralarına uyan ve bunun için özel tedbirler alan esnafta Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’den tam not aldı.

Lüleburgaz’da denetimlerin aralıksız ve sıkı bir şekilde devam edeceğini belirten Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce; “Sosyal mesafeye dikkat edelim. Virüsü kendisimizden uzak tutalım” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek