Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Kasım 2020, Cumartesi 09:10 tarihinde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TÜİK’ten Lüleburgaz Zabıtası’na teşekkür belgesi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Edirne Bölge Müdürlüğü, Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine yapmış oldukları çalışmalar nedeniyle “Teşekkür Belgesi” gönderdi.
TÜİK’ten Lüleburgaz Zabıtası’na teşekkür belgesi  

TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü, Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün TÜİK’in, bu yıl içerisinde gerçekleştirdiği “Hanehalkı araştırmaları” kapsamındaki çalışmalarına yaptığı yüksek katkı ve işbirliği nedeniyle teşekkür belgesi gönderdi. TÜİK Edirne Bölge Müdürü Şenol Deniz imzalı gönderilen teşekkür belgesinde şu ifadeler yer aldı; “Türkiye İstatistik Kurumu 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilen hanehalkı araştırmaları kapsamındaki çalışmalara yapmış olduğunuz katkılarınız ve işbirliğiniz için teşekkür eder, işlerinizde başarılar dilerim.”

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek