Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 01 Aralık 2020, Salı 09:08 tarihinde eklendi. 645 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hava bugün soğuyor

Lüleburgaz’da hava sıcaklıklarının bugünden itibaren düşmesi bekleniyor.
Hava bugün soğuyor  

Kış mevisminde olmamıza ragmen hava sıcaklıklarının 15-16 dereceye kadar çıktığı Lüleburgaz’da hava bugünden itibaren soğuyacak. Termometrelerin hava sıcaklığını en yüksek 6 derece göstereceği ilçemizde yağmur da bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; 1 Aralık 2020 Salı günü en yüksek hava sıcaklığının 6 dereceye, en düşük sıcaklığın eksi 2’ye düşmesi bekleniyor. Bugün yağmur da bekleniyor. 2 Aralık Çarşamba günü en yüksek sıcaklığın 7 derece olarak ölçülmesi beklenirken gece hava da soğuyacak ve eksi 4’e düşecek.

Perşembe günü ise havanın yeniden ısınması ve sıcaklığın gündüz 13, gece eksi eksi 2’ye, Cuma günü gündüz 15, gece eksi 1dereceye yükselecek. Hava bulutlu olacak.

Buğra KAYA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek