Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 05 Aralık 2020, Cumartesi 08:54 tarihinde eklendi. 574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hafta başı yağmur bekleniyor

Havaların bir ısınıp bir soğuduğu Lüleburgaz’da önümüzdeki hafta yağmur bekleniyor.
Hafta başı yağmur bekleniyor  

Sabah saatlerinde hava sıcaklığının 0 ile 1 derecelere kadar düştüğü Lüleburgaz’da iki gündür öğlen saatlerinde hava ısınıyor ve yüzünü gösteren güneş ısıtıyordu. Lüleburgaz’da önümüzdeki günlerde hava daha ılık ancak yağmurlu olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre bugün sisli havanın hakim olacağı Lüleburgaz’da en yüksek hava sıcaklığı 13, en düşük 4 derece olacak. Yarın ise hava parçalı bulutlu olacak.

Lüleburgaz, yeni haftayı ise yağışla karşılayacak. Yağmurlu havanın hüküm süreceği Pazartesi günü termometreler 13-5 dereceyi gösterirken, Salı günü ise en yüksek 12, en düşük 4 dereceyi gösterecek.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek