Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Aralık 2020, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 1490 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Coronavirüs affetmiyor

Lüleburgaz ve Kırklareli’nin tanınmış isimleri Coronavirüs –Covit 19 hastalığı yüzünden hayatını kaybetmeye devam ediyor.
Coronavirüs affetmiyor  

 Bağışıklık sisteminin verdiği direnci sıfıra düşüren hastalık vücuttaki en zayıf organları hedef alırken ölümlerin Coronavirüs Covit 19 kaynaklı kalp krizi veya vücut organlarının mikrop kapması yüzünden oluyor.

 Eski Bakan Covid-19’a yenildi

1987-1999 yılları Kırklareli Milletvekili ve Eski Turizm Bakanı İrfan Gürpınar, korona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) 18,19 ve 20.dönem hükümetlerinde Kırklareli Milletvekili, 50 ve 52.dönem hükümetlerinde ise Turizm Bakanı olarak görev yapan İrfan Gürpınar, korona virüs nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

Gürpınar’ın acı haberi 7 Aralık 2020 Pazartesi sabahı geldi. Virüse yenik düşen Gürpınar, hayatını kaybetti.

Hayırsever işadamı  Kadri Mutlu da vefat etti

Lüleburgaz’ın hayırsever iş adamlarından 78 yaşındaki Kadri Mutlu, korona virüs salgını nedeniyle yaşamını yitirdi.

Lüleburgaz’da yıllardır meyve-sebze toptancısı olarak halka hizmet veren Mutlu Marketleri’nin kurucusu olan, Hayırsever İş Adamı Kadri Mutlu, yaşamını kaybetti. Hacı Nermin Mutlu’nun eşi, Zafer Mutlu, Alper Mutlu ve Binnur Tezgören’in babaları olan Kadri Mutlu, Lüleburgaz’da eğitime yaptığı yatırımlarla biliniyordu.

Eğitim ve öğretimin önemine inanan Hacı Kadri Mutlu, okullara yaptığı bağış ve yardımlarla tanınıyordu.

Taksici  Mehmet Bütüner vefat etti

Lüleburgaz Konak Taksi’nin sevilen esnaflarından Mehmet Bütüner, korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.

Devlet Su İşleri’nden emekli olan, Selçuk Bütüner’in babası, Ahmet ve Zahit Bütüner’in kardeşi Mehmet Bütüner 67 yaşında hayatını kaybetti. Lüleburgaz Yıldız Mahallesi sakini Mehmet Bütüner’in cenazesi, 6 Aralık 2020 Pazar günü kılınan cenaze namazının ardından Düğüncübaşı Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hürfikir Gazetesi olarak hayatını kaybedenlere  Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek