Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 09 Aralık 2020, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 696 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Ormanı’na içme suyu hattı çekildi

Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Lüleburgaz Kent Ormanı’nın içme suyu ihtiyacını karşılamak için hareket geçti.
Kent Ormanı’na içme suyu hattı çekildi  

Bin 200 metre uzunluğunda içme suyu hattı yapımına başlayan ekipler, çalışmayı en kısa içinde tamamlayacak.

 Lüleburgaz Belediyesi, kente 20 yıllığına kazandırdığı Kent Ormanı’ndaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dört bir yandan hummalı bir çalışmaya başlayan belediye, ormanın etrafına 4 kilometre uzunluğunda tel çit yapımının yanı sıra içme suyu hattında da çalışma başlattı.

 Özel nitelikli hat

 Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri özel nitelikli borularla bin 200 metre uzunluğundaki içme suyu hattı yapımına başladı. Ekipler ormana gelecek vatandaşların içme suyu ihtiyacını uzun yıllar karşılamak için başlattığı çalışmayı en kısa süre içinde tamamlamayı planlıyor.

 Haber: Ertan BAYER Fotoğraf: Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek