Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 15 Aralık 2020, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 516 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yağışlar bugün sona erecek

Lüleburgaz’da 11 Aralık Cuma gününden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağışlar etkisini tüm hafta sonu gösterdi.
Yağışlar bugün sona erecek  

Hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı Lüleburgaz, yağışlara teslim oldu. Sabah saatlerinde başlayan yağışlar, günün büyük bölümünde etkisini gösterdi. 11 Aralık 2020 Cuma gününün sabahına sağanak yağışla uyanan Lüleburgazlılar, yağışın etkisini tüm hafta sonu hissetti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden hafta sonu için saatte 21-50 kg/ metrekare yağış düşebileceği, ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceğine dair uyarı yapıldı.

Pazar günü Lüleburgaz’da metrekareye 16,4 mm yağış düştü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Lüleburgaz’da yağışlar bugün sona erecek. Bugün en yüksek hava sıcaklığı 9, en düşük 4 derece olacak. Sağanak yağış bugün de etkisini sürdürecek.

Çarşamba ve Perşembe günleri havanın kapalı olması beklenirken termometrelerin en yüksek 10, en düşük 3 derece olarak hava sıcaklığını ölçmesi bekleniyor. Cuma günü ise hava sıcaklıkları en yüksek 8, en düşük 2 dereceye düşecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek