Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 15 Aralık 2020, Salı 16:06 tarihinde eklendi. 666 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde köfte ustaları oy kullandı

Tadı kendine özel köftesiyle ön plana çıkan Kırklareli'nde köfte ustaları, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Kırklareli’nde köfte ustaları oy kullandı  

Kent merkezindeki köfte ustaları, AA çalışanlarından fotoğraflar hakkında bilgi alarak, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Köfteci Zafer Kuruş, "yaşam" kategorisindeki Behçet Alkan'ın "Koronavirüs döneminde açık hava sineması", "spor" kategorisinde Erçin Ertürk'ün "Antrenmanlarını evinin bahçesindeki portatif havuzda yapıyor", "haber" kategorisinde ise Özkan Bilgin'in "Van'da çığ felaketi" fotoğrafına oy verdi.

Köfteci Mahmut Sürer, "yaşam" kategorisindeki Mesut Varol'un "Hakkari zirvelerindeki tilki", "spor" kategorisinde Elif Öztürk'ün "Statlarda koronavirüs önlemleri",  "haber" kategorisinde de Arif Düdaverdi Yaman'ın "İşitme engelli hastayla iletişim" başlıklı fotoğrafını seçti.

Sürer, oylamadaki her fotoğrafın ayrı bir güzelliğinin bulunduğunu belirtti.

AA muhabirlerini tebrik eden Sürer, oylamanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

A.A.


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek