Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 17 Aralık 2020, Perşembe 16:14 tarihinde eklendi. 549 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadın muhtarlar AA oylamasına katıldı

Kırklareli'nde rakipleri ile girdikleri seçim yarışında başarılı olan kadın mahalle muhtarları, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, beğendikleri fotoğrafları seçti.
Kadın muhtarlar  AA oylamasına katıldı  

Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım ile Karakaş Mahallesi Muhtarı Esra Mağıltaş, AA çalışanlarından fotoğraflar hakkında bilgi alarak, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Yıldırım, yaşam kategorisinde Guillaume Payen'in "Bebeklere siperlik", spor kategorisinde Sefa Karaca'nın "Buz pateni zarafeti", haber kategorisinde ise Arif Hüdaverdi Yaman'ın "İşitme engelli hastayla iletişim" fotoğraflarına oy verdi. 

Mağıltaş da yaşam kategorisinde Cem Genco'nun "Suriye'de savaş oyunu oynayan Selva", spor kategorisinde Okan Coşkun'un "Futbol özlemi", haber kategorisinde de Arif Hüdaverdi Yaman'ın "İşitme engelli hastayla iletişim" fotoğraflarına oy kullandı.

​​​​​​​Mağıltaş, AA muhabirine, seçkide birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığını söyledi.

Hepsini incelediği fotoğraflara hayran kaldığını ifade eden Mağıltaş, "Özellikle Kovid-19 sürecinde olduğumuz için hastaları, yaşananları anlatan fotoğraflar çok dikkatimi çekti. Başta sağlık personeli olmak üzere bu süreçte hepimiz çok emek veriyoruz. Seçkide de o süreci anlatanlara ağırlık vermek istedim. Bize böyle bir oylama yapma imkanı sağladığı için Anadolu Ajansına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

A.A.


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek