Lüleburgaz’da Gaziler Günü kutlandı
Kırklareli Valisi değişti
LTSO’dan kırtasiye yardımı
Kırklareli'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında konferans düzenlendi
Bu haber 18 Aralık 2020, Cuma 16:06 tarihinde eklendi. 977 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TREDAŞ’tan büyük fırsat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), 2011 yılı ve önceki dönemlere ait icralık borçları “ Gelin Borçları Silelim” kampanyası dahilinde silecek.
TREDAŞ’tan büyük fırsat  

TREDAŞ, gelen yoğun talep üzerine yasal takip başlatılmış müşterilerinin hukuki problemlerine çözüm bulmak, ödeme kolaylığı sunmak ve hizmetlerden kesintisiz, sürekli olarak faydalanmalarını sağlamak, mağduriyetlerini gidermek için “Gelin Borçları Silelim” kampanyası başlattı.

TREDAŞ, kampanya kampsamında 31 Aralık 2011 öncesi fatura dönemine ait kaçak elektrik kullanım borçları da dahil olmak üzere başlatılan İcra takiplerini,  tüm müşterilerinin borçlarını faizsiz kapatma imkanı sunuyor.

Buna göre; 31 Aralık 2011 ve öncesine ait icra takibi başlatılan borçlar için 31 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak peşin ödemelerde yüzde 50 anapara ve yüzde 100 faiz indirimi, taksitli ödemelerde yüzde 100 faiz indirimi uygulanacak. İşlemiş olan faizlerin tamamı da silinecek.

Bu fırsattan faydalanabilmek isteyen müşterilerin 01 Ocak 2012 sonrası döneme ait cari borçlarının bulunmaması, başvuru, taahhüt ve ödemelerini 14 Aralık 2020 – 31 Ocak 2021 tarihleri arasında yapmaları gerekiyor.

Müşteriler, başvuru ve ödemelerini TREDAŞ’ın sözleşmeli olduğu hukuk büroları ile iletişime geçerek şirket banka hesaplarına nakit veya kredi kartı ile yapabilecekler. 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek