Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 19 Aralık 2020, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 582 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yağış ta yok güneş te

Hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı Lüleburgaz’da hafta sonu termometreler 10-11 dereceyi gösterecek.
Yağış ta yok güneş te  

Aralık ayının son günlerine yaklaşırken Lüleburgaz’da hava sıcakılıkları da 7-8 derecelere kadar geriledi. Sıcaklıkların düştüğü şehrimizde hafta sonu hava sıcaklıklarında yükselme bekleniyor. Çok bulutlu havanın etksinde olan Lüleburgaz’da geceleri hava daha da soğuyacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; önümüzdeki günlerde hava çok bulutlu olacak ancak yağış beklenmiyor.

Lüleburgaz’da 19 Aralık Cumartesi günü(bugün) hava sıcaklığı en yüksek 11, en düşük 1, yarın en yüksek 10, en düşük 2 derece olacak.

Önümüzdeki hafta sıcaklıklar biraz daha düşecek ve Meteorolojinin tahminine göre termometreler Pazartesi ve Salı günü hava sıcaklığını en yüksek 9, en düşük 4 olarak ölçecek.

Yaren SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek