Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 19 Aralık 2020, Cumartesi 13:14 tarihinde eklendi. 978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşir Derneği’nden bağış çağrısı

Beşir Derneği, yardımsever vatandaşlara bağış çağrısında bulundu.
Beşir Derneği’nden bağış çağrısı  

Beşir Derneği, dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. Beşir Derneği Lüleburgaz Temsilciliği tarafından daha fazla ihtiyaç sahibinin hayatına dokunabilmek için hayırseverlere bağış çağrısında bulunuldu.

Beşir Derneği Lüleburgaz Temsilcisi Aytekin Aral, Cuma gününün yüzleri güldürmek için en güzel vesile olduğunu ifade ederek “ Çalışmalarımızı pandemiye rağmen tabi ki tedbirlerimizi alarak sürdürüyoruz. Cuma günü en hayırlı gündür. Gelin siz de Bağış yazıp 4032'ye 10 Türk Lirası göndererek derneğimize bağış yapın, yüzlerin gülmesine vesile olun. Çocukların yüzünde güller açtıralım, bir haneyi sevindirelim. İyiliklerde buluşalım” diye konuştu.

Buğra KAYA   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek