Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Aralık 2020, Pazartesi 09:04 tarihinde eklendi. 675 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Darcan’ın yerine Kaplan

Türkiye Emekliler Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Reşat Darcan, 12 Aralık 2020 tarihinde vefat etmiş 13 Aralık 2020 tarihinde de Lüleburgaz’a bağlı Büyükarıştıran’da toprağa verilmişti.
Darcan’ın yerine Kaplan  

Türkiye Emekliler Derneği Lüleburgaz Şube Yönetim Kurulu geçtiğimiz Cuma günü yapmış olduğu Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaplan’ı Şube Sekteri olarak seçip Vekaleten de Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmasına oy birliği ile karar verdi.

Türkiye Emekliler Derneği Lüleburgaz Şube Yönetim Kurulu’nde olağan üstü bir durum yaşanmazsa Genel Kurul’a kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Mehmet Kaplan yapacak.

Lüleburgaz Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi da olan Mehmet Kaplan, kendisini bu göreve layık gören Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek