Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Aralık 2020, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 1233 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstek’te online “yerli malı” kutlaması

Lüleburgaz’da eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren İstek Okulları’nın 3/A sınıfı öğrencileri, uzaktan eğitimde yerli malı haftasını online olarak kutladı.
İstek’te online “yerli malı” kutlaması  

Sınıf öğretmenleri Hatice Güzide Özdemir rehberliğinde yerli malı haftası etkinlikleri gerçekleştiren İstek’li minikler, online eğitimle kutladı.

 Bu yıl, okullarından, arkadaş ve öğretmenlerinden ayrı kalan minikler, yerli malı haftasının önemini internet üzerinden online olarak anlattılar.

Etkinlikle öğrencilere yerli ürünlerin tüketiminin önemi öğretilirken, tutumlu ve tasarruflu olma bilinci de aşılandı.

Lüleburgaz İstek Okulları 3-A sınıfı öğrenci velileri de sınıfta böyle bir etkinlik düzenlenmesinden memnun olduklarını belirterek; “Yerli mallı kullanma bilinci çocukken aşılanır. Öğretmenimizi de bu düşüncesinden dolayı tebrik ediyoruz ve başarılar diliyoruz” dediler.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek