Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 21 Aralık 2020, Pazartesi 09:06 tarihinde eklendi. 623 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kuraklığı gözler önüne serdi

Lülebrugaz’ın sevilen simalarından Hakan Dedeoğlu, Vize’ye bağlı Kazandere Barajında yaşanan kuraklığı gözler önüne serdi.
Kuraklığı gözler önüne serdi  

Su Perisi olarak adlandırılan Vize ilçesinin kuraklıkla karşı akrşıya kaldığını aktaran Hakan Dedeoğlu, Kazandere Barajının yaklaşık 2 yıl içerisinde geldiği durumu fotoğraflarla ortaya koydu. Doğa tahribatına karşı aktif bir mücadele içinde olan Dedeoğlu, barajda suya girmenin tehlikeli olduğuna dair tabelela olduğunu ancak ortada su kalmadığını ifade etti.

30 Nisan 2019 tarihinde barajdan çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Dedeoğlu, bir de 26 Kasım 2020  tarihinde çekilen bir fotoğrafı paylaştı.

İlk fotoğrafta barajın suyla dolu olduğu görülürken, 2020 tarihli fotoğrafta barajın tamamen kuruduğu görülüyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek