Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 21 Aralık 2020, Pazartesi 16:04 tarihinde eklendi. 574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demirköy’de sokak hayvanlarına mama desteği

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Türkiye'de olduğu gibi Kırklareli'nde de uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanları unutulmadı.
Demirköy’de sokak hayvanlarına mama desteği  

Demirköy Belediyesi ekipleri, başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere kentin birçok alanındaki beslenme odaklarına mama bıraktı.

Zabıta amiri Ersoy Küçükgöksel, yaptığı açıklamada, hayvanların beslenme ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti.

Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde can dostlarını unutmadıklarını ifade eden Küçükgöksel, hayvanların da yaşam haklarının bulunduğunu söyledi.

Koronavirüs sürecinde de hayvanların beslenmesinin aksatılmaması gerektiğini vurgulayan Küçükgöksel, "Vatandaşlarımızdan kısıtlama başlamadan önce ev ve dükkan kapılarının yanlarına mama ve su bırakmalarını istiyoruz. Gördükleri yaralı, sakat veya aç durumdaki sokak hayvanlarını zabıtayı arayarak bilgilendirebilir. Ekiplerimiz ivedilikle harekete geçip müdahale ediyor." dedi. 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek