Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 23 Aralık 2020, Çarşamba 08:53 tarihinde eklendi. 873 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gönüllü Anneler yılbaşında da sevindirecek

Lüleburgaz’da yardım faaliyetlerinde bulunan Gönüllü Anneler Grubu, yardımseverler tarafından kendilerine ulaştırılan elbise ve eşyaları, bu kez yılbaşında dezavantajlı grupta bulunan vatandaşlara teslim edecek.
Gönüllü Anneler yılbaşında da sevindirecek  

Gönüllü Anneler Grubu, kendilerine ulaştırılan eşyaları Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Başkanı Mustafa Gürler’e teslim etti. Başkan Gürler, eşyaları yılbaşında dezavantajlı gruptaki vatandaşlara ulaştıracak.

Yardımlarını yaparken insan ayırt etmeden “insan” odaklı olarak yardımlarını gerçekleştirdiklerini belirten Gönüllü Anneler Grubu’nun Başkanı Münevver Ardagül “ Bu grubu kurarken “dezavantajlı olan kardeşlerimize öncelikle yardımlarımızı ulaştıracağız” demiştim. Bizim için Doğulu olmuş Roman kardeşlerimiz olmuş fark etmez önce hepimiz insanız demiştim.

İşte bugün bizlere ulaştırdığınız ikinci el ve sıfır giysileri yılbaşında bizler adına dağıtmaları için Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Başkanımız Mustafa Gürler aracılığı ile birlikte tüm roman kardeşlerimize yılbaşında dağıtım yaparak birçok evladımızın ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini gülümsetmek için yardımlarımızı kendilerine yolladık. Güle güle kullansınlar.

Bu zor günlerde, kışın soğuğunda o yavrularımızı ve ailelerimizi ısıtacak, mutlu edecek yeni yıl hediyelerimizi bugün gönderdik. Rabbim tüm yardımseverlerimizden razı olsun. Bu iş sadece gönül işidir, emek vermeden olmaz. İyilik bulaşıcıdır.

Gönül köprüsü kurmamıza vesile olan Mustafa Gürler Başkanıma çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek