Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 24 Aralık 2020, Perşembe 09:07 tarihinde eklendi. 604 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hava, yeniden ısınacak

Hava sıcaklıklarının son günlerde düştüğü ve yer yer hafif şiddette yağışların yaşandığı Lüleburgaz’da hava sıcaklıkları yeniden yükselecek.
Hava, yeniden ısınacak  

 Hafta sonu ise yağmur bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının en yüksek 7 dereceye kadar gerilediği Lüleburgaz’da bugünden itibaren hava sıcaklıklarında yeniden artış yaşanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; bugün parçalı bulutlu havanın hakim olacağı şehrimizde hava sıcaklığı en yüksek 14 dereceye çıkacak. Gece ise hava soğuyacak. Sıcaklığın bugün 3 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

25 Aralık Cuma günü(yarın) rüzgarlı havanın etkisinde olacak Lüleburgaz’da termometreler en yüksek 16, en düşük 8 dereceyi gösterecek.

Cumartesi gününden itibaren ise hava yeniden yağışlı olacak. Tüm hafta sonu sağanak yağış beklenirken yağışların pazartesi günü de devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları Cumartesi 16-11, Pazar 15-11, Pazartesi günü ise 13-11 derece olacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek