Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 29 Aralık 2020, Salı 15:49 tarihinde eklendi. 796 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KLÜ’de Toplu Sözleşme Görüşmeleri sürüyor

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörlüğü ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında yapılan toplu iş sözleşmesi toplantılarının ikincisi, 24 Aralık 2020 Perşembe günü Kırklareli Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
KLÜ’de Toplu Sözleşme Görüşmeleri sürüyor  

Sürekli işçi kadrosunda görevli personelin özlük ve sosyal haklarının masaya yatırıldığı toplantıya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Genel Sekreter Ahmet Şimşek, KOOP-İŞ Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur Üzmez, Daire Başkanları, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İskender Gümüş, Arş. Gör. Metin Pehlivan ve Sendika temsilcileri katıldı.

 

İşçilerin talepleri üzerinde karşılıklı fikir beyanlarında bulunulan ve oldukça faydalı geçen toplantının ardından önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıyla birlikte Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü ile KOOP-İŞ Sendikası arasında toplu iş sözleşmesinin imzalanması bekleniyor. 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek