Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 29 Aralık 2020, Salı 15:55 tarihinde eklendi. 936 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı müzisyenler, “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” ile dönüyor

Lüleburgaz Belediyesi, korona virüs salgınında zor günler geçiren müzisyenlerin hem yanında olmak hem de onların seslerini duyurmak için “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” isimli programı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yılbaşından sonra her hafta Cuma günleri Lüleburgaz Belediyesi’nin Youtube ve Facebook hesaplarından yayınlanacak programda Lüleburgaz’da müziğe gönül vermiş birbirinden değerli isimler konuk olarak yer alacak.
Lüleburgazlı müzisyenler, “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” ile dönüyor  

Korona virüs salgını boyunca gerek maddi destek gerekse sosyal yardımlarla vatandaşın yanında yer alan Lüleburgaz Belediyesi, salgınla birlikte zor günler geçiren müziğe gönül vermiş kişilerle uzun soluklu bir program hazırlığına girecek.

Çekimler Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde

Çekimlerinin Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleştirileceği “Bizim Kızanlar Bizim Nağmeler” programında Lüleburgaz’ın müziğe gönül vermiş birbirinden değerli konukları ağırlanacak. Konukların geçmişlerinden müzikle tanışmalarına kadar pek çok bilinmeyen hayat hikayelerinin konuşulacağı programda müzik ziyafeti de sunulacak.

Cuma günleri yayınlanacak

Sunuculuğunu İsmet Altay Süpürgeci ve Tansu Edip Gökbudak’ın yapacağı program yılbaşından sonra her Cuma akşamı Lüleburgaz Belediyesi’nin Youtube ve Facebook hesaplarından izleyiciyle buluşacak.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek