Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 31 Aralık 2020, Perşembe 16:03 tarihinde eklendi. 590 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Gönüllü Anneler” İyilik Köprüsü kurmaya devam ediyorlar

Lüleburgaz’da yardımseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuran Gönüllü Anneler Grubu, yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.
“Gönüllü Anneler”  İyilik Köprüsü kurmaya devam ediyorlar  

Lüleburgaz’da yardımseverler vatandaşlardan aldıkları mobilya ve ev eşyası gibi malzemeleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim eden ve kurulduğu günden beri birçok ihtiyaç sahibini sevindiren Gönüllü Anneler Grubu, çalışmalarını sürdürüyor.

İyilik yapmaktan vazgeçmeyeceklerini belirten Gönüllü Anneler Grubu’nun Başkanı Münevver Ardagül “Sağlığım ve gücüm yettikçe siz yardımseverlerimizle ihtiyaç sahibi ailelerimiz arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Bugün de iyilik depomuzdan iki gerçek ihtiyaç sahibi ailelerimize bizlere ulaştırdığınız ev mobilyalarını teslim ettik. Yeni yıl üzeri yardımlarımıza devam. Aldığımız hayır duaları ve yüzlerindeki samimi gülümseme bizlere yeter” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek