Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 31 Aralık 2020, Perşembe 16:05 tarihinde eklendi. 954 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtar Demirbaş, tedbiri elden bırakmıyor

Lüleburgaz’a bağlı Kırıkköy’ün Muhtarı Şaban Demirbaş, köy halkına mask eve dezenfektan dağıttı.
Muhtar Demirbaş, tedbiri elden bırakmıyor  

Lüleburagz’a bağlı Kırıkköy Köyü’nün muhtarı Şaban Demirbaş, Covid-19 salgınına karşı tedbiri elden bırakmıyor. Kırıkköy’ün genç ve çalışkan muhtarı köyün eksiksiz hizmet alabilmesi amacıyla yaptığı çalışmaların yanı sıra köy sakinlerinin sağlığını da düşünüyor.

Muhtar Demirbaş; köyde bulunan 820 hanede yaşayan 1800 kişiye hanede yaşayan kişi sayısına gore 2 adet maske ve bir adet cepte taşınabilen el dezenfektanı dağıttı.

Halkın sağlığının kendileri için son derece önemli olduğunun altını çizen Muhtar Demirbaş; “Covid 19’ la mücadelemiz devam ediyor, 820 hane ve 1800 kişinin yaşadığı köyümüzde  hanede yaşayan kişi sayısına göre 2 adet maske ve 1 adet cepte taşınır %80 Alkol bazlı el dezenfektanı dağıtımına başladık.” dedi.

Muhtar Demirbaş, vatandaşlara hizmet etme konusunda kendisine destek olan muhtar azaları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek