Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 31 Aralık 2020, Perşembe 16:10 tarihinde eklendi. 1030 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Paluza Kuruyemiş’te yılbaşı yoğunluğu yaşandı

Lüleburgaz’da yaklaşık 55 yıldan beri hizmet veren Paluza Kuruyemiş, Şekerleme ve Dondurma Salonu’nda yılbaşında yeni yıl öncesinde yılbaşı yoğunluğu yaşandı.
Paluza Kuruyemiş’te yılbaşı yoğunluğu yaşandı  

İşletme Sahipleri Semra, Sertan ve Serkan Paluza kardeşler 30 ve 31 Aralık 2020 tarihlerinde büyük bir yoğunluk yaşayarak Lüleburgaz ve Çevresi’nde bulunan vatandaşlara hizmet verdi.

Semra, Sertan ve Serkan Paluza kardeşler yaptıkları açıklamada; “Bu yılbaşının Covit 19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi nedeniyle vatandaşlarımız evlerine kapanmak zorunda kaldı. Bu nedenle 3 günlük kuruyemiş ihtiyaçlarını da toptan aldılar. Bu nedenle yoğunluk yaşadık.  Alışverişlerinde riske girmeyip sağlıklı bir şekilde Paluza Kuruyemiş’i tercih eden müşterilerimizin ve halkımızın yeni yılını kutluyoruz.” Dediler.

Yaren SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek