Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 06 Ocak 2021, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 552 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sağanak yağışlar geliyor

Lüleburgaz’da 5 Ocak gecesi sağanak yağış etkili oldu.
Sağanak yağışlar geliyor  

 Yağışın kısa sürmesine rağmen yere dakikada 5,6 mm yağış düştü.

Lüleburgaz’da 5 Ocak Salı gününün ilk saatlerinde beklenen yağış gerçekleşti. Kısa süren sağanak yağışta yere dakikada 6,6 mm yağış düştü. Lüleburgaz’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; bugün hava az bulutlu olacak. Yarından itibaren ise sağanak yağışlar geri dönecek.

Lüleburgaz’da bugün hava sıcaklığı en yüksek 14, en düşük 3 derece olarak ölçülecek. Sağanak yağış beklenen yarın ise termometreler hava sıcaklığını en yüksek 15,en düşük 6, 8 Ocak Cuma günü en yüksek 17, en düşük 8 derece olacak.

Cumartesi günü ise hava soğuyacak. En yüksek sıcaklık 6, en düşük 5, Pazar günü en yüksek sıcaklık 9, en düşük 4 derece olacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek