Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 07 Ocak 2021, Perşembe 08:58 tarihinde eklendi. 669 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaynarca’da yaşlı bakım evi inşaatı sürüyor

Pınarhisar’ın Kaynarca beldesinde bir süre önce inşaatına başlanan 50 kişi kapasiteli Yaşlı Bakım Evi’nin inşaası sürüyor.
Kaynarca’da yaşlı bakım evi inşaatı sürüyor  

İnşaatın planlandığı şekilde sürdüğünü ifade eden Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker “50 kişi kapasiteli Yaşlı Bakım Evi inşaatını yaptıran hayırsever ailemize çok teşekkür ediyorum, Allah onlara daha fazlasını versin. Bölgemizde eşi benzeri olmayan böylesine önemli bir tesisi Kaynarcamıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Hayırsever ailemize, onlara işlemlerde yardımcı olan değerli dostlarımıza, teknik ekiplere, inşaat işlerini yapan alın terini döken emekçi arkadaşlarımıza, emek veren tüm güzel yüreklere teşekkür ediyorum.

İş ve proje üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek