Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 11 Ocak 2021, Pazartesi 15:59 tarihinde eklendi. 840 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİVA Pastanesi’nden Hürfikir’e jest

Lüleburgaz’da hizmet veren DİVA Pastanesi, gazetemiz çalışanlarına pasta göndererek “Çalışan Gazeteciler Günü”müzü kutladı.
DİVA Pastanesi’nden Hürfikir’e jest  

Lüleburgaz 8 Kasım Mahallesi Eski Müsellim Caddesi 43/A adresinde yıllardan beri hijyenik ve lezzetli ürünlerini Lüleburgaz halkının hizmetine sunan Diva Pastanesi, ilçemizde 59 yıldır hizmet veren Hürfikir Gazetesi’nin çalışanlarını unutmadı. Gazetemiz çalışanları için özel olarak pasta üretiminde bulunan Diva Pastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması dolayısıyla gazetemize pasta gönderdi.

Gazetecilik mesleğinin önemine değinen iş yeri sahipleri Levent Suçin ve Mehmet Suçin “ Lüleburgaz’da yarım asırdan fazla süredir halka doğru ve tarafsız haber vermek için zaman mevhumu olmadan çalışmalarını sürdürüyorsunuz. Sizler aracılığıyla mesleğini severek ve büyük özveriyle yapan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek