Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 12 Ocak 2021, Salı 09:00 tarihinde eklendi. 558 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kar geliyor

Haftasonunu sağanak yağışlarla geçiren Lüleburgaz’da Çarşamba gününden itibaren hava soğuyacak.
Kar geliyor  

 Bugün ve yarın da sağanak yağış beklenen ilçemizde önümüzdeki günlerde havanın soğuması ve kar yağışı bekleniyor.

Lüleburgaz’da Cuma günü başlayan sağanak yağış tüm hafta sonu boyunca devam etti. Lüleburgaz’da 9 Ocak Cumartesi günü dakikada 26,8 mm yağış düşerken 10 Ocak Pazar günü ise dakikada 15,6 mm yağış düştü.

Yağışlar bugün ve  yarın da etkisini göstermeye devam edecek. Hava sıcaklığı da ise bugünden itibaren düşüşe geçiyor. Lüleburgaz’da önümüzdeki günlerde kış yüzünü göstermeye başlayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; bugün termometreler en yüksek 10, en düşük 7, yarın ise en yüksek 4, en düşük 2 derece olacak. Sağanak yağış devam edecek.

Perşembe günü karla karışık yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 4, en düşük 1 derece olacak. Havaların git gide soğuması beklenirken Cuma günü ise kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 3, en düşük eksi 5 derece olacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek