Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Ocak 2021, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye üçüncüsünden Cihan Erdem’e ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı nın düzenlediği “Sağlık Çalışanlarına Vefa” konulu resim yarışmasında Türkiye 3. olan Fehmi Mutlu Ortaokulu öğrencisi Asya Batmaz, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’i ziyaret etti.
Türkiye üçüncüsünden Cihan Erdem’e ziyaret  

Milli Eğitim Bakanlığı’nın korona virüs pandemisi sürecinde sağlık çalışanlarının verdiği mücadele ve gösterdiği çabayı anlatmak amacıyla ortaokul öğrencileri arasında düzenlemiş olduğu “Sağlık Çalışanlarına Vefa” konulu resim yarışmasında Lüleburgaz Fehmi Mutlu Ortaokulu öğrencilerinden Asya Batmaz, Türkiye 3. Olmuştu.

Asya Batmaz, ailesi ve öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’i ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Asya Batmaz’ı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Asya Batmaz’ın bu başarısının Lüleburgaz için onur verici olduğunun altını çizen Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem,öğrencinin ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Müdür Erdem, Asya BAtmaz’a ziyaret sonunda hediyelerini verdi.

 Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek