Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 27 Ocak 2021, Çarşamba 09:03 tarihinde eklendi. 510 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Gençler bizim umudumuz”

Lüleburgaz’da girişimci ruhu ortaya çıkarmak amacıyla yapılan ve beyin göçünü tersine çevirecek bir etki yaratabilecek Geleceğin Yıldız Girişimcileri eğitimleri başladı.
“Gençler bizim umudumuz”  

Zoom üzerinden 3.dönemi gerçekleştirilen eğitimlere Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ile Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer de katıldı.

“En büyük hayalimiz Lüleburgaz’a dönmeleri” 

Girişimci ruhu devam ettirmenin önemine vurgu yapan Başkan Gerenli, “Zaman zaman tökezlesek de yine ayağa kalkmak ve girişimci ruhu devam ettirmek, bugünün dünyasında teknolojiyle birleştirip inovatif yaklaşımlarla geleceği programlamak ve bunları Lüleburgazlı gençlerimizin yapması, gittikleri yerlerden de tekrar Lüleburgaz’a beyin göçü olarak geriye dönmeleri bizim en büyük hayalimiz” dedi. Öte yandan Gerenli gençlerin gerçekleştirecekleri çalışmalarla Türkiye’nin geleceğinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, “Onlar bizim umudumuz. En önemli yatırım onlara yapılan yatırımdır. Onların geri dönüşleri bu kenti ve ülkeyi çok daha iyi noktalara taşıyacak” diye konuştu.

“Güzel fikirler çıkacağını umut ediyorum” 

Başkan Gerenli’nin konuşmalarının ardından gençlere “Merhaba” diyen Başkan Yardımcısı Leyla Güncer de, “Geleceğin Yıldız Girişimcileri Projesi bizler için çok önemli. Bu proje doğrultusunda öğrencilerimizden çok güzel fikirler çıkacağını umut ediyorum. Sabırsızlıkla güzel projelerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek