Vali Turan, muhtarlarla bir araya geldi
İnşaat Mühendisi Şeref Dinçer hayatını kaybetti
Lüleburgaz’da yeni Avukatlık bürosu açıldı
Bu haber 27 Ocak 2021, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 472 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün kar yağışı bekleniyor

Lüleburgaz’da bugün kar yağışı bekleniyor.
Bugün kar yağışı bekleniyor  

Son günlerde sağanak yağışların etkisinde olan Lüleburgaz’da bugünden itibaren hava sıcaklıklarında önemli ölçüde dğşüş yaşanacak.  HAvanın soğumasıyla beraber şehrimizde kar yağışı görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; Lüleburgaz’da bugün kar yağışı beklenirken hava sıcaklığı en yüksek 1, en düşük eksi 1 derece olarak ölçülecek. Çok bulutlu havanın hakim olacağı Perşembe günü ise hava daha da soğuyarak en yüksek 1, en düşük eksi 9 derece olacak.

29 Ocak Cuma günü yeniden kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 7, en düşük eksi 5 dereceye yükselecek. Cumartesi günü yağmur yağması beklenirken sıcaklıklar da yükselecek ve en yüksek 9, en düşük 2 dereceye çıkacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek