Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Şubat 2021, Çarşamba 09:45 tarihinde eklendi. 794 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kabe’ye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz”

Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri tarafından Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesiyle yapılan saldırı üzerine basın açıklaması yapıldı.
“Kabe’ye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz”  

Platform üyeleri tarafından yapılan açıklamada Kabe’ye yapılan saygısızlığın kabul edilemez olduğu vurgulanarak “Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe-i Muazzama'ya yapılan saygısızlığı kabul edemeyiz. Biz Müslümanların mukaddes mekânı, kıblemiz Kabe’ye ve İslâmî değerlerimize yönelik yapılan hadsiz saldırıyı  şiddetle kınıyoruz.

Ayrıca Boğaziçi Üniversitesi’nde Kabe-i Muazzama’ya yapılan saygısızlığa sosyal medya üzerinden tepki gösteren Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, içerisinde 15 bin Boğaziçi Üniversitesi mensubunun yer aldığı bir Facebook grubu üzerinden liste tutularak isim isim fişlenmektedir.  Fişlenen öğrencilerin isimleri iftiralarla birlikte üniversite akademisyenleri ile paylaşılmakta ve  disiplin cezası alması ve yurtdışı lisansüstü eğitim için gerekli olan akademik referansların engellenmesi gibi eğitim hayatlarını etkileyecek çeşitli yaptırımlar uygulanması istenmektedir. Fişlenen öğrenciler, ders içeriği paylaşmak için kurulan sosyal mecralardan dahi atılarak çeşitli hakaret ve iftiralarla linç edilmektedir.

“Boğaziçi Üniversitesi, marjinal grupların barınağı olmuştur”

Bilimsel gelişmelerin ve bilim adamlarının yetişme merkezi olması gereken Boğaziçi üniversitesi marjinal grupların, barınağı ve yetiştiği yer olmuştur.

Biz Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak ismi ne olursa terörün ve teröristin karşısındayız ve lanetliyoruz.

Nasıl kabeyi yıkmaya gelen Ebrehe ve ordusunu Allah Ebabil kuşları ile helak etti ise, elbet bir gün Ebabil kuşları ortaya çıkacak ve vazifesini yapacaktır...

"Kabe senin evin, kabeyi sevenler senin kullarındır; evini ve kullarını zalimlere çiğnetme Allah'ım” ifadelerine yer verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek