MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 06 Şubat 2021, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 612 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’dan Siirt Baykan'a kardeşlik köprüsü

Lüleburgaz Kent Konseyi, sosyal medya hesabına gelen yardım çağrısına duyarsız kalmadı. Kent Konseyi gelen yardım çağrısıyla Siirt’e bağlı Baykan ilçesi Atabağ İlkokulu’na yardım göndererek iki ilçe arasında kardeşlik köprüleri kurdu.
Lüleburgaz’dan Siirt Baykan'a kardeşlik köprüsü  

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç “Lüleburgaz Kent Konseyi sosyal medya hesabımızın mesaj kutusuna bir yardım çağrısı düştü. Akabinde okul müdürümüzle iletişime geçtik ve çocuklarımızın çok zor durumda olduğunu online derslere katılamadıklarını ekonomik zorluklardan giysi ihtiyaçlarına kadar bilgi aldık. Elektronik destek konusunda yardımcı olamayabileceğimizi ancak diğer ihtiyaçlarda destek verebileceğimizi ilettik. Görevlendirmeyi Gençlik Meclisimize vererek Lüleburgaz’dan Siirt Baykanlı çocuklarımıza bir kardeşlik köprüsü kurmak istiyoruz. Siyasi partilerimizin Gençlik Kollarını ve yardımsever Lüleburgaz halkını bu imeceye davet ediyoruz. Gelin bu köprüye bir tuğlada siz koyun.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek